Thursday 13 August 2009

BlogOpen09 - Niš


BlogOpen09 će ipak biti održan i ove godine, iako je bilo abrovanja da će se to teško ostvariti. Dakle, negotinski i ostali belosvetski bloggeri, spremajte 500RSD (rajhsdinara) za kotizaciju koja će biti uplaćena u humanitarne svrhe.
BlogOpen09 će biti sastavni deo internet festivala E-TVRĐAVA u Nišu (3-6.09.2009), i biće održan 4. i 5. septembra (petak i subota). Početak, 4. u petak od 16h.
Okvirno o najavljenim temama: medijska moć blogova, popularizacija nauke, internet marketing, kultura. Baš da vidim da li "nećemo o politici" ...
Sve informacije o ovogodišnjem susretu bloggera Balkanskog regiona možete naći na sledećim adresama:

BlogOpen09 - opšte:
http://blogopen.eu/
Prijava:
http://blogopen.eu/prijava
Nemojte da slučajno ne dođete, neće valjati ...
Smeštaj:
http://e-tvrdjava.com/09/turizam
Stranica još uvek ne radi, po rečima organizatora biće aktivna za neki dan. Nezvanično, cene su otprilike sledeće: hostel 1200din, hotel 2500-3000din. Organizatori će pokušati da naprave neki popust za učesnike, o čemu će blagovremeno obaveštavati na gornjim adresama.
Baneri:
http://blogopen.eu/baneri
Preuzmite neki od banera sa ove adrese i postavite na svoj blog ili sajt, da vidi što više ljudi. Nemate popust na kotizaciju, čak i ako to uradite. K'o što rekoh, kotizacija ide u humanitarne svrhe. Ne za Dinkića i osiromašeni Beograd - to nekom drugom prilikom i sa nekom drugom ekipom.
***
Pomenute informacije sam upravo dobio od oberststurmblogführera herr RainDoga, koji mi je objasnio sve prednosti odmora bez pristupa internetu u ekskluzivnim bungalovima-kelijama "Crna Reka" ukoliko ne dođem na BlogOpen09 i ubedim što više vas da uradite isto. Kažu, u tom odmarališti imaju wireless sa što dužom drškom i bez rđe ... što je najvažnije, ne koriste one plastične lopate za sneg, širokog zahvata. Terapijske poljoprivredne alatljike se redovno drnče, nema zime.
Dakle: Miljane, Skalo, Nitogene, Jejo, Diogene, Vilja, DrJackass, Marko i svi ostali - kude je taj Niš?!
Ће си идемо бате ...

5 comments:

Reminder said...

Ide li se ?

Radmilo Kračunović said...

Odgovara ti petak 4. septembar popodne?
Jea.

RainDog said...

Da se čujemo i napravimo kolonu do Niš. :)

Radmilo Kračunović said...

lele ...

markonitogen said...

Hvala na pozivu, vidimo se na open-u!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...