Tuesday 14 December 2021

T-2021


Takozvani Grčić Milorad, taj SNS Pomahnitali Bik Koji Sedi koji se puni preko USB porta na čelu iliti Raging Sitting Bull kako ga na Zapadu već zovu, direkt u kamere nacifrekventnog javnog servisa palanačke Srbije reče danas na sednici kradikalskog Vrhovnog štaba (oni to zovu Vlada) da od mokrog uglja struje biti neće, od snega još i manje - zna on odlično, iz pečenjarskog iskustva - te da je spas za Srbiju u tome da Vučići Uveoci posade buljuke mini nuklearnih elektrana gde god zgodno mesto nađu.
Neko se tu baš loži na one nuklearne baterije iz Terminatora.


Obično je tako kad propadne šema sa vetrenjačama zbog promaje u glavi.
Možda je zbogzato Vođa rešio da opet uzme konopče pa se (ovoga puta ne o vetrenjaču) obesi o najveći luster u sali u kojoj uopšte nema lustera? Zna on da je ispala samo jedna faza, a biće i restrikcija struje, pa šta ga košta da proba. Šta je sledeće - o kazanče u toaletu, kad Beograd ostane bez vode? Ili o radijator? To mu dođe nekako najsigurnije, da ne kažem najprizemnije.
Doduše, odvratiše ga i ovoga puta, rekoše mu da sačeka još samo malo na GMiloradovu atomsku struju i Zmihajlovićkinu tešku vodu koju će dobiti iz snega koji čiste Mali i Vulin lopatama nataknutim na one iste motke kojima su nedavno peglali demonstrante u Šapcu pa ih posle Škodama vratili u soške.
'Oće to, kad ti državu vode somovi a elektroprivredu neotesani model po kome su istesane one glave iz Lepenskog vira. Demoni iz teške vode i džepni Černobilji u najavi, a direktor im skaramajstor Milorad.
Terminatori, čiji je jedini cilj da unište Srbiju.
Imali struju ili ne, (ob)računa će biti.
I tačka.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...