Monday 6 July 2020

Počeo Julin...


Počeo jul.

Aleksandar Vulin i Marko Đurić pozitivni na koronavirus. Ministar odbrane se oseća dobro i pošto nema nikakvih simptoma infekcije Kovid-19 nalazi se u samoizolaciji. Vulin nastavlja sa redovnim obavljanjem dužnosti ministra odbrane pridržavajući se svih propisanih mera tokom samoizolacije. Ministar odbrane Aleksandar Vulin ponovo apeluje na sve građane da se pridržavaju mera koje su Republički krizni štab i Vlada Srbije doneli u cilju sprečavanja širenja, suzbijanja i gašenja virusne infekcije Kovid-19.

Vulin u poseti Novom Pazaru, a pre devet dana saopšteno da je zaražen koronom. Sindikat zaposlenih u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije "Sloga" konstatuje da u toj poseti ništa ne bi bilo sporno, da krajem juna nije objavljena vest da je ministar pozitivan na koronu. Sindikat pita Krizni štab i sve nadležne kako je moguće da je Vulinu dozvoljena ovakva aktivnost posle devet dana, a da je propisana izolacija 14 dana. Da li se ministar dva puta testirao ponovo na Kovid-19 i da li su oba testa bila negativna? Ako nije, ko mu je dao dozvolu da dovodi u rizik od zaraze ljude iz svog okruženja?

U današnjem saopštenju Ministarstva odbrane kažu da je ministar odbrane Aleksandar Vulin na ponovljenom testu negativan na Kovid-19 i po odluci lekara vratio se na posao. Prvo testiranje obavljeno je 24. juna od kad se ministar Vulin nalazio u samoizolaciji zbog kontakta sa državnim sekretarom koji je bio zaražen koronom. Rezultat ministrovog testa, koji je stigao nekoliko dana kasnije, bio je pozitivan o čemu je javnost obaveštena 27. juna. Ministar odbrane u periodu samoizolacije nije imao simptome koronavirusa i sve vreme je bio pod nadzorom lekara. Ministar Vulin zahvaljuje svima koji su se interesovali za njegovo zdravlje i uputili reči podrške.

Istog dana, na istom mestu, u isto vreme - dva Vulina.

9 ili 12 dana lažne (samo)izolacije, 24. ili 27. juna pozitivan a 6. jula negativan test (što mozgovi iz Ministarstva odbrane ne kažu kada je testiran i kako je moguće da mu virus tako brzo ishlapi, i da li je uopšte bio zaražen tj. pozitivan) - sve je to potpuno nebitna i lažna dilema, još jedna od idiotarija bačenih na sto da se ne bi pričalo o zbiru od 102,48% (po RIK-u) osvojenih nadcenzusnih glasova na pokradenim izborima. Bitno je da se priča i o tome kako se ispravno ubada igla braunile u ruku i cevčica infuzije u braunilu, a ne o besomučnom laganju o stvarnom stanju epidemije korone u Srbiji. Da li je (zaista) lažna svaka vest o tome da su pripadnici VIP politikantske estrade pozitivni na koronu, i da li je moguće da prestolonaslednik dinastije Vučić oboli dvaput od iste?
Konačno, AV Levi je lično em personalno danas dokazao da koronavirus ulazi u vojne (i civilne) bolnice, ali u kasarne - jokmore: stoj, ko ide, pucaću! Inače, nosio bi masku sve vreme. Pa lepo je (iz kvaziizolacije) osmi sekretar SKOJ-a građanima poručio da se pridržavaju... zar ne?
Ne.

sabiranje i oduzimanje

- Šta kaže ovaj?
- Jul.
- A?
- Jul.
- Ne čujem dobro!
- Počeo Julin bre pizdatimaterina!
- A, Vulin...

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...