Thursday 24 May 2018

Ženik



Nekadašnji premijer i bivši predsednik DSS, Vojislav Koštunica (72), navodno je stao na ludi kamen. Kako nezvanično saznaje Alo!, on se oženio Ljiljanom, svojom dugogodišnjom prijateljicom i ljubavlju iz detinjstva. Dugogodišnji komšija nekadašnjeg premijera kaže da mu je beskrajno drago što Koštunica nakon ženine smrti nije klonuo. Komšije navode da zaljubljene golupčiće gledaju na Dorćolu svakodnevno. Kako kaže prijatelj nekadašnjeg lidera DSS, oni sada žive zajedno u njegovoj kući na Dorćolu, srećni su i zaljubljeni, vode lep, miran ili što bi se reklo penzionerski život.
Voja: Niste obavešteni!


Vapaj Vojislava Koštunice: Progoni me žena manijak! Molim vas, pomozite mi! Izvesna Ljilja predstavlja se po gradu kao moja supruga, pokušala je i da mi upadne u stan. Prijavio sam je policiji, ali ne vredi, ne znam više šta da radim. Već godinu-dve proganja me žena s lažnim fejsbuk profilom koju nikad nisam ni video ni upoznao. Policiji je obećala da će da prestane, ali to i dalje traje. Psihijatri kažu da je u pitanju osoba koja nije pri sebi.
Ljilja: Udajem se za njega. Nas dvoje se odavno poznajemo, a ponovo smo se sreli 2012. godine. Družimo se, mi živimo život. Uskoro ćemo se venčati i bićete o tome obavešteni. Ne dam zajedničke fotografije dok ne budemo obavili građansko venčanje, a ima ih dosta, zaista. To je njegova želja i ja je poštujem. Voja ne zna da ja pričam sa vama, ali ću mu reći.


Paparazzo! Vojislav Koštunica u šetnji Studentskim parkom. Televizija N1 snimila je Vojislava Koštunicu, poslednjeg predsednika SRJ i bivšeg predsednika vlade Republike Srbije. Koštunica, nekadašnji predsednik DSS, koji se gotovo uopšte ne pojavljuje u javnosti, prošetao je Studentskim parkom u centru Beograda, bez obezbeđenja, u društvu jedne šarmantne dame, koja je, kako saznajemo, upravo Ljiljana.


Vojislav Koštunica (74), bivši predsednik SRJ i premijer Srbije, venčao se pre nekoliko meseci s književnicom Ljiljanom. Ova informacija potvrđena je i u opštini Stari grad. Tamo otkrivaju da je novopečeni bračni par obavio građansko venčanje pre nekoliko meseci, i to u strogoj tajnosti. Srodnu dušu pronašao je u Ljiljani, koja je, inače, pisac. Vezuju ih slična interesovanja, a vremenom su se zbližili i odlučili da obave građansko venčanje. Već izvesno vreme žive zajedno u njegovom stanu na Dorćolu, vode miran, penzionerski život. Bivši predsednik SRJ se nikada nije skrivao sa svojom izabranicom. Komšije ih viđaju gotovo svakodnevno kako šetaju Dorćolom, ali on nije čovek koji bi to da se ženi objavio na sva zvona. Obavili su to tiho, mimo očiju javnosti. Nije se ni nekim nekadašnjim bliskim saradnicima pohvalio da se oženio. Iako to samo slute, niko se ne usuđuje da ga pita.

Dajte, more, tu jabuku da jupucam, ako Boga znate!

Nekako još ima smisla u naizgled nelogičnoj tvrdnji da za godinu dana, od marta 2017 do maja 2018 ostariš dve godine - ukoliko si rođen pet dana pre prve i dva meseca nakon poslednje "vesti". Međutim, kako to da je onaj isti "prijatelj nekadašnjeg lidera DSS" tj. "dobro obavešten izvor blizak Koštunici" (iz prve i poslednje "vesti") uspeo da Vojislava preseli iz njegove kuće u njegov stan? Naravno, na Dorćolu. Pa kako sad - te se ženi, te se ne ženi, te ga proganja, te se šetaju, te ima kuću pa onda ima stan... I odakle mu bre sve to, da nije dobio u vreme bombardovanja '99?
A, ne, to je bio neki drugi predsednik... mada, nije da ne liče - sve više.
Srbija baš ima velikih muka sa tim predsedničkim svadbama.
Pa kad nije obaveštena.

***
Kad ispališ sve Vuline, Đuriće, Sline, Maje, Krstiće, Šešelje & ostale pinkformere iz arsenala ometanja zdravog razuma, neizostavno moraš da izvadiš iz ormara i Kostur... pardon, Drvojislava Drkoštunicu.
Sluđivanje i zamajavanje bez njega nikako ne idu, zar ne?

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...