Thursday 5 August 2010

PSP

Hajde sad, u duhu novog Zakona o bezbednosti u saobraćaju, da vas čujem:

Koji je ovo saobraćajni znak?



Slobodno dajte mašti na volju, predložićemo da najbolje objašnjenje bude skupštinski amandman na pomenuti Zakon. Plus, predlagač dobija besplatnu vozačku dozvolu za podmornicu.
Kao i obično, bljuvotine će biti obrisane immediately, without mercy.

btw
'Bem ti zemlju u kojoj se prodaju falsifikati Perfex WC papira, Aqua Vive i auto-kompleta za prvu pomoć. Kao da nam farmerke nisu bile dovoljne.
...
Šta li se pa ja čudim, kao da ne znam da živim u falsifikatu od države...

13 comments:

TanjaManja said...

:DDDD
STOP tekućim problemima!

Anonymous said...

Predlazem poostravanje kaznene politike prema onima koji narusavaju izgled grada u kome zive. Policija bi trebalo da aktivnije nadzire park u centru i ostale javne povrsine (GDE SE ONI NALAZE DOK SE OVAKVE STVARI DOGADJAJU?). NEKA SVAKO PLATI DA SE U PREDJASNJE STANJE DOVEDE ONO STO JE UNAKAZANO GRAFITIMA ILI POLOMLJENO - ZA MALOLETNIKE RODITELJI. Ne libimo se da pocinioce prijavimo. One koji su sprejom unakazili spomenik u parku, badnjevsku cesmu ,... , prozvati i kazniti.

Anonymous said...

Garant zenski krug za zastitu zenskih prava posto je vec poznato da usled hronicnog stresa(kuca , posao...) moze doci do izostanka menstrualnog ciklusa.Jes bre kako da ne.
E svasta.

Anonymous said...

Mislim da je pravo vreme da identifikujemo one koji svoju "sklonost" ka umetnosti izrazavaju koriscenjem sprejeva za poruke i crteze na znamenitostima grada, fasadama,gradskim klupama... OBJAVITE NJIHOVA IMENA DA ZNAMO KO SU, PA DA PLATE NAMA UZIVANJE "UMETNOSTI" KOJU STVARAJU. Na Katastru :"Pravda za Urosa"' "Srebrno srce", a zgrada jedna od najstarijih i najlepsih ... POKRENIMO SE , PROZOVIMO IH - MOZDA CE BITI MANJE "KREATIVNI" U BUDUCNOSTI

Anonymous said...

Vreme je neumitna vodenica koja melje SVE.
Ako izbegneš sve ZAMKE - ISPLIVAO SI.
Ti si prozot naše SVESTI.
Ja vidim znak kao stop za sve neupućene.
Ako aktuelna vlast u Tebi ne vidi "ZNAK UPOZORENJA" - SVE JE UZALUDNO. Duboko se nadam da nije tako.
Miša

Anonymous said...

GREŠKA. IZVINJVAM SE.
Nije "prozot" već PROZOR.
Miša

Anonymous said...

Dragi sugradjani , ja opet na temu saranja po fasadama. Prosao sam pored skole Vuk Karadzic. Tuga je videti unakazenu fasadu kojekakvim grafitima. Ustvari to nisu grafiti , nego bezlicna imena nesrecnika bez kucnog vaspitanja. Destruktivci. KO CE IM RECI DA LEPOTA ZIVLJENJA NA JEDNOM MESTU ZAVISI OD IZGLEDA OBJEKATA OD ZAJEDNICKOG ZNACAJA, KAKVA JE SKOLA VUK SVAKAKO!

Anonymous said...

a tek spomenik u parku ispred skole Vuk Karaxic. Zaista nam usled nedostatka kucnog vaspitanja nedostje nekakva policija , komunaklan ili vec. Ja nisam za novcane kazne , vec za drustveno koristan rad, krpu u ruke i brisi, a mama i tata na odgovornost. I jos nesto, dragi su nei nasi gastarbajteri , imam i rodbinu kod nas u Wien, ali brate smorise nas ovo leto. Jos ovo parkiranje katastrofa. Ispred moje kuce, u samom centru UZAS.Ne gleda to dal je trotoar , dal ti je zatvorio prolaz za auto. Ako skrenes paznju krajnje kulturno ko kod nas u BEC da te pojedu. Pa ti budi pametan!Kulturo EVE ME!

Anonymous said...

Da li ce DAJ BOZE LOKALNA VLAST, POLICIJA, ili neko od novinara,... procitati i nesto KONKRETNO preduzeti da sprecimo dalje narusavanje izgleda ovog lepog grada od strane KVAZI umetnika koji saraju po javnim povrsinama. Ako sve ostane na recima u ovim redovima ,nista nismo uradili. SA RECI NA DELA! Nego, dao sam im lepo ime - KVAZI umetnici, a trebao sam da ih nazovem...

SSSkala said...

Ako ovako nastavimo kao do sada,a iskreno gledano sa našim starkeljama,bezdušnim penzosima i ritard's()podmladkom,ne smeši nam se svetla budućnost,možda i treba sve uništiti,gotovo spaliti da nestane...Kad našim klincima,ne da ništa nije sveto,već oni pojma nemaju,ni o čemu.Pojam o pojmu.
U najmanju ruku,zabole me...
Niko ne treba da me brani,ponajmanje naši državnici i ostali ketmani.
O dupelizcima,dokonim komunjarama u nezaslužene penzije,drugi put.
Kakve ovo veze ima sa postom...
Nikakve u tome i jeste poente,a to se zove socijalni promiskuitet.
Svi su povezani u nedelu.

Drugi svet said...

Kada vec postoji kreativna decurlija red je da se neko seti i tu njihovu kreativnost nagradi, recimo nalazenjem adekvatnog mesta gde bi se organizovalo takmicenje za najlepsi, najbolji... grafit(ili kako neko kaze zvrljotina, khm,khm)...
Ali koliko ja vidim jos uvek vlada ona stara... batina(bez objasnjenja zasto) je iz raja izasla.
Ma koja falsifikat drzava-falsifikat ljudi.

Anonymous said...

ajmo na zastitnika gradjana al stvarnog zastitnika koji nije partiski opredeljen

Anonymous said...

zastitnik pojeftinijo 50% zato je boravak u vrticu u Negotinu poskupeo za 50 %, da li to ima neke veze sa pojeftinjenjem zastitnika neznam.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...