Wednesday 10 March 2010

Šetnja za Zorana


Liberalno Demokratska Partija organizuje "Šetnju za Zorana" u petak 12. marta 2010. godine. Skup je u Siminoj br.41 u Beogradu, u 11 časova. Maršruta je Simina - Nemanjina - Novo groblje.

Tribina posvećena prof dr Zoranu Đinđiću počinje od 17 časova u Domu Sindikata, Trg Nikole Pašića br.1 u Beogradu. Na tribini će govoriti:
  • Vesna Pusić (Hrvatska, potpredsednica ELDR - Evropske Liberaldemokrate, zastupnica u hrvatskom Saboru),
  • Jelko Kacin (Slovenija, poslanik u Evropskom Parlamentu ALDE grupe - Alijansa Liberaldemokrata, izvestilac Evropskog Parlamenta za Srbiju) i
  • Čedomir Jovanović (Srbija, predsednik LDP).
Opštinski odbor LDP Negotin organizuje polazak članova i simpatizera ispred Pedagoške akademije u Negotinu u petak, u 6 časova. Organizovan je besplatan prevoz autobusom do Beograda i nazad.
Zainteresovani se mogu javiti na telefon 063 484 027.

Pođimo u Šetnju za Zorana.
Po sedmi put, zbog budućnosti nas samih.

8 comments:

Anonymous said...

To je najmanje sto njegovi saradnici i svi gradjani Srbije mogu da ucine.Ali,ono sto bi morali svi da ucinimo je da nastavimo njegovu viziju,njegovo delo.Nazalost najmanje na tome su uradili predstavnici Demokratske stranke,i ne samo da nista nisu uradili, vec su znacajno urusili ono sto je on zapoceo.Pogledajte republicku vlast i sada ovu nasu,lokalnu.Vratili se svi protiv kojih se Zoran borio i zbog kojih je zivot izgubio.Neverovatno,ali istinito.Razocarana.

Anonymous said...

Hvala svima koji su veceras na decijem odeljenju gradske biblioteke slusali predavanje na temu Psiholoska podrska obolelima od kancera koje su na odlican nacin donele dr Danijela Stankovic i novinar Jovanka Stanojevic. Zao mi je sto je bilo malo publike i sto u publici gotovo da nije bilo lekara! A trebalo je cuti kako najteze obolelim pacijentima saopstiti informaciju da pocinju bitku sa kancerom.

Lale hvala na ustupljenom prostoru. Sekretar Drustva za borbu protiv raka Neven Negotin, Danijela Nikolic
www.neven-negotin.org.rs

e-novinar said...

Rešenje Izborne komisije o konačnim rezultatima vanrednih izbora za odbornike SO Negotin, od 9. marta, objavila je, do sada, samo stranka G 17 Plus, na blogu svog opštinskog odbora. Informaciju nisu dali ni njihovi koalicioni partneri na prošlonedeljnim izborima - Pokret "Živim za Krajinu-živim za Negotin", kod kojih se još uvek mogu pročitati, na udarnom postu, nezvanični rezultati, izbornih štabova odnosno IK. Nezvanični rezultati su i na blogu PNTK, a kod ostalih, kao da je vreme stalo i zaustavilo se na likovima učesnika mnogobrojnih promenada Krajinom i stranačkih konvencija. Čak ni opštinski sajt, zvanično ne reaguje na objavu Izborne komisije, a kada će biti ažuriran sajt Srpske napredne stranke, u vezi sa izbornim skorom, takođe , je nepoznanica. Lično, kao novinar po obrazovanju i, pre svega, redovan čitalac pomenutih blogova i sajtova, koji su mi koliko-toliko omogućili da pratim politička zbivanja u opštini, izražavam svoje iskreno čuđenje zbog ovakvog pasivnog odnosa prema onome što je, hteli mi to da priznamo ili ne, bilo centar naših interesovanja poslednjih meseci, a to su izbori i rezultat istih. Trudila sam se da samo konstruktivno učestvujem u komentarima postova koji su mi bili inspirativni i za koje mogu da kažem da ih je bilo dobrih i manje kvalitetnih. U redu je to, delimično razumem i nalazim opravdanja za to, jer očigledno nije lako biti ni "tekstopisac", a takođe ni novinar od zanata i znanjem / svaka čast izuzecima/. Međutim, za nezainteresovanost autora blogova, koji su prestali da funkcionišu, ne završivši započeti posao do kraja u postizbornom periodu, nemam razumevanja i ne vidim valjane razloge za njihovo neoglašavanje. Nije bitno ko je i šta očekivao / od birača/, niti ko je kako prošao na ovoj izbornoj proveri! Osnovni je red bio da se bar, u nedostatku inspiracije i nadahnuća, objave rezultati Komisije u vezi sa onim što zapravo i jeste bilo, u političkom smislu, okosnica višemesečnih partijskih prepucavanja, koja su obeležila ovu, vanrednu, izbornu kampanju u Negotinu.Ovo krajnje dobronamerno zapažanje, kao cirkularni komentar , upućujem na "adrese" koje sam redovno posećivala tokom izborne kampanje. Srdačan pozdrav!

Anonymous said...

http://www.politika.rs/rubrike/Politika/Paketi-i-pretnje-u-izbornoj-kampanji-u-Negotinu.sr.html

Anonymous said...

Ako je Radmila presla u LDP, sta je sa PNTK ili ih je ona prevela žedne preko vode i sve uclanila u LDP.
Ovaj blog vise nema smisla ako nema PNTK.

Radmilo Kračunović said...

Kako da ne ...
Ovi ostali su cvećke.
Mada, možda si u pravu. Što bih pa ja pisao o budalama kada oni imaju svoje (anti)blogove pa neka ih narod sam čita i smeje im se, što da se trudim?

Anonymous said...

Zoran je bio VELIKI COVEK i jedini pravi a sta li se govnari iz LDP - a
sad mesaju tamo kad je on DS

Radmilo Kračunović said...

Zato što ovaj DS nije Zoranov DS, nego svih njegovih nekadašnjih neprijatelja.
Čeda i njegovi pate od preteranog imidža "bivših članova DS" i zato imaju manjak pravog liberalnog imidža. To je tačno.
Ali, zato, ovi koji se sada kite žutom značkom pate od svega samo ne od toga što se spočitava Čedi i LDP-u.
Dovoljno je pogledati samo negotinsku ekipu demokrata, pa da se smuči svakom normalnom čoveku koji se seća Zorana Đinđića. Gde su danas oni članovi DS koji su iskreno plakali na ulici pre sedam godina, i upisivali se u Knjigu žalosti? Ne vide se od sile radosnika tadašnjih, koji danas vode Zoranovu stranku.
Gde su bili u petak, 12.03.2010. godine?
Neka javno kažu.
Ja ih nisam video tamo gde je trebalo da budu. Zato što im tamo i nije mesto.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...