Tuesday 2 March 2010

De-evolucija


Danas sam naleteo na tri interesantne stvari:

Prvo, dobijem mejl u kome mi je lepo objašnjeno kako to Skala i ja radimo za DS...
(hvala R.Staru na pomoći oko ovoga)

Čudo jedno!!! Skala se zajebavao i napravio dva pokušaja artterorističkog bloga, plus ovaj ovde Građanski Krug. To je kolona levo. A desno je linija razvoja antibloga tzv. DS Negotin. Čudo jedno! Kud bre da koriste baš iste gotove forme, kao i nas dvojica ...
Smešno. Glupo. Bez veze.
Ljubi gi majka.

Drugo, pogledao sam link iz komentara, u vezi obraćanja Čede Jovanovića ministru policije. Bre, izgleda ni Čedi se ne mili ponedeljak. Ili je čitao ovaj blog.

Kako god bilo, nisam čuo da se neko pozabavio ozbiljnije, tj. profesionalno odgovorom na pitanje koje je Čeda samo postavio javno na RTS-u, a koje stoji već sedam dana u Negotinu - palanci koja nema svoju lokalnu televiziju, ali ima blogove i internet.
Mada, priča se da su se neki profesionalci ipak zainteresovali, ali za Radmiline izjave koje je dala u zakupljenom terminu na toj čuvenoj i nepostojećoj RTV Krajina. Dobro da se makar za nešto interesuju, osim što pišu po blogovima.
Gde li je sada drug Luka Laban ...

Treće ...
Ovi su stvarno nenadjebivi! Da nema njih cela kampanja bi imala ozbiljno-bljutavu notu, ali ovako ...
Krenem ujutru na posao, kad na stepeništu uredno složena gomila papira. Vidi se, stavljeno tu s namerom da se neko sagne, uzme jedan list i pročita. Usledio je deganžman dostojan čuvenog Dragana Pantelića iz Niš.

Pa dobro bre, kako to da kažu "dobri poznavaoci svojih dojučerašnjih rukovodioca", pa ako ste to i ranije "dobro poznavali" kako to da tek sada kažete?! Gde ste bili svi vi kada je tamo neki pisao i govorio mnoge stvari na koje se sada pozivate, naknadno primapećeni? Kada ste znali da upadate u kancelarije i pretite zbog napisane reči, tada niste znali ko su vaši prvaci, nego tek sada?!
Drage moje licemerne kvazipatriote, da vas nisam dobio na sudu (vaše sadašnje a ne prethodne prvake) zbog fantastičnog rukovođenja u JKP za onih par meseci koliko ste imali, pa da vam naivno poverujem. Smušeni Čubrilo makar nikada nije čitao spiskove članova nepoželjnog sindikata, koji će zbog članstva da dobiju otkaze ili će im biti uskraćena plata. Tj. BILA nam je uskraćena, pa je sud morao da reaguje.
Radnike ste utovarivali u firmu svi vi - od crvenih, preko žutih, pa do crnih.
A vi i dalje šetajte guzice čaršijom, svirajte četničke pesme bez brada i kokardi. Odsvirali ste ga braćo. Najzad. Problem ostaje samo u ovim vašim prefarbanim "dojučerašnjim rukovodiocima".

p.s.
Ne kaže se "... dojučerašnjih rukovodioca" nego "rukovodilaca".
Braćo Srbi.

10 comments:

PERA ŽDERA said...

Čeda je CAR, bravo Lale za postavljeni post- 5 i tačka

R. Star said...

Ovo je bilo ekspresno! Svaka cast, LALE poceo si svaki dan da prenosis otiske! Znaci, znaci, kako je krenulo otisci ce biti na dnevnom nivou :)

Bice materijala do blogosfere, a bogami i iznenadjenja, sto bi neki rekli DOGODICE SE NAROD!

Anonymous said...

Ringo Star
Nama nije potreno da se DOGODI NAROD.
DOSTA NAM JE "revolucija"
Potrebno je da "oduvamo" one KOJI NAM DOVODE MINISTRE DA NAM MAŽU OČI.
Znaš onu narodnu OBEĆANJE LUDOM RADOVANJE.
Već nam TREBA: U SE I SVOJE "KLJUSE"
T.........

SSSkala said...

Hehe...Znaju ti žutaći od koga da dižu,od najboljih...Mogu ih tužiti odboru za patente i pronalaske,a možemo se i van sudski složiti uz minimalnu odštetu od 50 miliuna evra,jer u pitanju je i naš ugled,čast,a tek pretrpljeni stres kad vidim ko se mojim izborom fontova služi.
Gospodina koji je veran čitatelj Bloga,koji se podpisuje sa T....i sa kojim bih se složio,ispravio bih da je tačnije u našem slučaju"u se,na se i pod ase"a to da l'ćemo imati nešto uopšte da stavimo,pitanje je za meteorologe i vetrove.

drjackas said...

Ma kako da ne?! Kakav narod, kakvo duvanje?
Qualis rex, talis grex.

Anonymous said...

DIOGENU 8
Vetrovi mogu da se iskoriste da okreću elise za proizvodnju struje!
I pitanje: Ima li bezgrešnih?
A Drjaskasu mogu da odgovorim: Ja nisam ofmatolog -već obićan odrtaveli penzioner.
Ako ne veruješ u sebe - zašto živiš? Osim ako nisi sinonim Laletovog bloga u stilu Z.......
I M..... p..... s....
T.........

drjackas said...

Odrtavelom penzioneru!
Ako ćemo realno, živim i radim da bi punio penzioni fond i omogućio Vama da verujete u sebe i lepše sutra. Da ostvarite svoje ambicije kao perspektivna ličnost. Još jedna stvar me drži u životu: da vidim kako Krkobabiću rastu sekutići. Kad to vidim mogu spokojno da odem na onaj svet!

Anonymous said...

ne mogu da odolim da ti ne kažem da zaista dobro pišeš vlasniče ovog bloga. Koja bi to knjiga bila!,,Uticaj ultralj. zraka na uzgoj izbora u Palanci,,
Gledam sve ovo ludilo na povampirenoj lokalnoj TV i kažem : Gospode ovo je za infarkt !
ministar kulture u Negotinu , a ne svraća u Dom kulture ?
Vuk drašković čita knjige u Mokranjčevoj kući
Ljajićev glumac snima ,,leteći starT,,
sve u ovom gradu !!!! ej !!!!!Ljudi !!! pa da li je to moguće !!!!!! pa ko je lud ovde !!!! ali vrhunac: 22 autobusa sa glasačima iz Zaječara !! aman !
smireno večeras spavam u sreći da je bar neko normalan, t.j. ja.
Ako još ima normalnih neka se jave , da nam se seme ne zatre !

drjackas said...

Da da... Ludilo ova rtk!
Nisam brojao od počtka, ali mi se čini da je bivši golman oko 120 puta rekao ppo Lj.Đ.
Bem ti lebac.

Anonymous said...

Da, da....hteli smo promene, demokratiju....ali bez lustracije vidimo kud nas je to dovelo
Ha, ha...
E, moj Borise....
Kada bi nekim čudom vaskrsnuo Zoran Djindjić i pojavio se na sednicu Vlade Srbije u ovom sastavu, mislim da bi ga istog trenutka ubili članovi vlade iz redova njegove stranke. O sednici glavnog odbora DS da i ne govorim....

******
Mislim da su trebali u slučaju Negotina bar otvoreno da nastupe u koaliciji i pre izbora sa SPS-om i JUL-om....Šta mi se femkaju, koj moj?
Toliki medijski mrak od strane "demokratskih" predstavnika ipak nisam očekivao....
Tolika satanizacija jedne žene, a tek je prvu subotu stavila majci, stvarno je prekardašilo svaku meru.
SPS je 15 godina vladao Negotinom kako je hteo, bez kontrole, trošio budžet nemilice a iza njih nije ostalo ništa....jedna zgrada za pripadnike kordona i jedna za Sašu zidara da podeli sa upravljačem budžeta iz tog perioda...i to je sve....
Iza Radmile bar ostaje nešto, mada je predsednik privremenog organa svojski trudi da sve to uništi, da zatre....počeo je od parking servisa, centralne zone (videćete našta lići beton ispred opštine kada budu skinuli klizalište. Zato ga i ne skidaju, troše struju nemilice, da pre izbora narod to ne vidi), a uskoro očekujem da preore i ove ulice što su sredjene, počev od K.Mihajlove, G.Gambete, Marinkove bare, itd....
Nema druge, moram na izbore....iako su mi se smučili, al mora se...a što se mora, nije teško....



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...