Saturday 6 March 2010

Cepanje, u tišini


Ma jeste predizborna tišina, al' kako za koga ...
Za bolesnike očigledno da to ne važi. Dokaz je današnji letak koji je uvaljivan u poštanske sandučiće. Namerno ga ne objavljujem u postu, odvratan je kao i onaj decembarski. Ako ste baš zapeli da ga vidite kliknite na ovaj link. U decembru je Radmila bila iza rešetaka, u martu Boško. A iz podmornice se vidi da je autor isti.
Pa, ko bi to mogao da bude?!
Hm, a ko se to najviše plaši lokalnih lidera, pa bije neštedimice po njima u poslednje vreme, i pušta svoje kerove da slobodno divljaju?
Nije mi namera ni da podižem niti da rušim rejting nosilaca listi LDP i koalicije G17-PŽN, naprotiv - radi se opet o manijacima koji maltretiraju ovaj grad mesecima, pa i godinama unazad. Definitivno sam mišljenja da je Negotin najveća ludnica otvorenog tipa koja postoji. Pacijenti slobodno šetaju među nama, bave se "politikom", štampaju letke, cepaju ih, lepe, vređaju, ujedaju.
Užas.

Ovaj grad se tokom (najzad) istekle kampanje pretvorio u najobičnije đubrište. Lepi se, cepa, lepi, cepa, lepi ... i tako u nedogled.

Videćemo ko će koga sutra konačno da pocepa. Videćemo ...
Red bi bio da se gospoda i drugovi kakndidati u ponedeljak pokupe svi do jednoga i redom krenu da čiste grad od ovih svojih opušaka. Red bi bio, jedared i to neko od njih da uradi. U ponedeljak je Osmi mart, i komunalske čistačice imaju dušu, makar jednom u godini da se to ispoštuje.

Doduše, u petak su i Miki & Vučko bili pomalo pocepani ...
Ma, prošli ljudi pored plakata, pa ih ponelo gradivo. Taj dan su u biblioteci na meniju bili stomaklija, pelindža i pivo s rozi. Dobro, i pizza od pola metra, ali to se ne računa.
Niko nije pevao. Svi se čuvaju za nedelju.
Znam ja. Bio sam tamo.
:)

7 comments:

Anonymous said...

A otkazi na bibliotekare sto posla Ljubisa,sta ce mu biblioteka kad samo on ima 3 000 knjiga,e ako je te knjige vido i ministar Bradic nije onda cudo sto je ukinuo biblioteku.

Anonymous said...

Postovani blogeri, Drustvo za borbu protiv raka Neven iz Negotina, organizuje predavanje na temu Psiholoska podrska obolelima o karcinoma pre i nakon hiruske intervencije. Predavaci su dr Danijela Stankovic i novinar Jovanka Stanojevic. Predavanje je namenjeno ne samo bivsim pacijentima vec i njihovim porodicam kao i zdravoj populaciji sa ciljem osnazivanja licnosti svakog clana porodice.Predavanje
ce biti odrzano u petak 12. marta sa pocetkom u 18 sati na Decijem odeljenju Narodne biblioteke.
Hvala na ustupljenom prostoru
Sekretar Drustva za borbu protiv raka Neven Negotin, Danijela Nikolic

Armagedon said...

Ej bre Lale, što si ne gledaš svoju rabotu? Pa za sutra je dogovoreno, zbog 8.Marta da Negotin očiste samo muški iz "Komunala" da bi poštedeli dame, i zato napiši nešto na brzinu pa počni da se spremaš za noćnu smenu. Ujutru sve mora da bude kao da nije ni bilo izbora, jel jasno?

Ja bre kod mene objavim e kod mene objavim jedan video sa šund pesmom "Dajka Rajka policajka" i proglase me za nacionalistu i da čačkam mečku! Jebem ti život, a isto tako kritikujem i Jelenu i Olju Karleušu, Ćiru... i naravno Kursadžije, kao i Kusturicu koji srpski narod uvek predstavlja kroz prizmu romske populacije i takvu poruku šalje u svet!!!

Anonymous said...

ko se nekad bio,sad se voli!

Anonymous said...

Amagedone
Niko Te nije prozvao da si n acionalista. Ne bulazni bre.
Samo Ti je skrenuta pažnja "da ne diraš lava dok spava". Ako ga probudiš "može da te pojede", i za to me zabole dupen... Mnogo više me brine što to može da snadje mnoge, a da ti toga nisi ni svestan.

e-novinar said...

Definitivno, trebalo je da budeš novinar, po talentu i veštini koju imaš, sigurno je, bio bi među vodećim poslenicima "sedme sile". Mada, reći ćeš, ko su pa oni? Ima, ih ima, ne sumnjam da pratiš jednu, doista, sjajnu ekipu mlađih novinara / tu oko četrdesetih + koja godina preko /, koja komentariše, piše i hrabro razotkriva brojne nepravilnosti u Srbiji, od kojih najčešće strada običan čovek. Nemam razloga da poene sakupljam kod tebe, Lale, pa ovaj komentar, lične prirode, shvati kao potrebu jednog novinara, bez sujete, da iznese svoj skromni sud o tvom "stvaralaštvu". Pozdrav!

Anonymous said...

Valjda će sada, oni koji su cepali plakate, lepo da ih i pokupe. Završili su se izbori. Bio bi red.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...