Wednesday 24 September 2008

Peticija

Da podsetim sve one koji podržavaju Peticiju a još se nisu potpisali (i naravno, čitaju ovaj blog) da akcija traje do kraja meseca kada ćemo potpise predati nadležnima za rešavanje ovog problema (a ne produbljivanje). Oni koji podržavaju Peticiju, a ne mogu lično da se potpišu, neka koriste blagodeti interneta i pošalju skeniranu potpisanu izjavu.
Ukoliko nam to vreme dozvoli, u subotu 27.09.2008. sakupljamo potpise u centru grada.

Oni koji bi da se i dalje sprdaju na ovu temu i od sebe prave budale, neka to rade kod svojih kuća pred ogledalom.

btw.
Po čaršiji je puštena buva kako je stvar rešena i da R.Gerov o svemu nije bila obaveštena, da je Filetu obećala mesto preko puta OŠ "Vuk Karadžić" kod "Poleta", a da mu je dala privremeni smeštaj na pijaci dok završe park. Morao sam danas da onog ko me u to ubeđivao (rekla mu je to Ona, lično), odvedem do pijace i pokažem mu taj smeštaj. Nije mogao da veruje svojim očima.
Pojavilo se još nekoliko problema:
Ovih dana su sastavni delovi Filetovog kioska bili izloženi vlagi od kiše i magle. Pitanje je koliko je moguće ponovo sastaviti kiosk.
Druga stvar je mnogo gora - oprema za pravljenje sladoleda, limunade i ostalog stoji sve vreme napolju, po kiši, vetru, suncu, prašini i ko zna čemu sve ne. I kada bi Filetu sada postavili kiosk, sumnjam da bi prošao sanitarnu inspekcijsku kontrolu.
Ovo sve više prelazi iz nehata u nameru.
Alal vera, svaka vam čast Dunđeri.
Napomena:
Ukoliko niste ukapirali koje je slovo u pitanju na gornjem ornamentu (pored uglomera, šestara i Oka Svevidećeg), da pogledamo uprošćenu verziju grba Slobodnoga Bratstva Dunđerskoga:

Ovo nisam ja izmislio, da se zna.
Evo originalnog linka ka Wikipediji, pa vi razmišljajte odakle sad tu slovo G.

1 comment:

Peščanik said...

Nista cudno...Kakav interes od Fileta, pitaju se.Ni ideje ne mogu da se pokupe pa prilepe sebi.

A ja se pitam kako nekoga nije sramota da izjavi tako nesto kao da u Negotinu ima 2 miliona stanovnika, a uz to voli da otvara poklopce serpi po kucama.
Pa da, krivi oni koji su trebali da obaveste.Inace cas bi ona to.
Krivi lekari jer nisu uspeli da otkriju da vecina opstinara pati od Amnezije ili Crnine u secanju jos gore.Neka kolektivna bolestina zavatila centar grada.
.......................................
Da, da, da



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...