Wednesday 22 September 2021

Nadesno ravnajs!



Boško Hamlet Obradović zahteva da se Vojska odma' & smesta podigne i stavi u pripravnost glede auto-tablica tzv. Kosova Republjik, umesto Jorikove glave uzeo kamen za kupus, prelomio i stavio ga. U pripravnost. Kamen, jašta - Šešelj je već podelio sve zalihe zarđalih kašika iz soški, al' pravi srBin & porodični domaćin se uvek snađe kad je na dnevnom redu pripravnost. Podignuta tj. stavljena u.
To naročito vole oni koji bi se opet bacali kamenom s ramena na račun kotrljanja tuđih glava s tuđih ramena. Svaki put kada su takvi branili srpstvo (šta god da to znači), ono bi žestoko nagrabusilo, a kolone interno raseljenih i suštinski obezgaćenih slivale bi se u sve tesniji zabran Centra za glasačko prevaspitavanje "Srbija". Da od domaćih izdajnika, već koliko sutra na nekim od beskonačnog niza lažnih izbora, brane one iste koji su ih prethodno odbranili.
Što reče drug AV2 (devojačko Aleksandar Vulin): Svi smo mi jedan, nacionalni stroj!
Onako, poetski.
Julosrbijanski.

Na parove razbrojs!
Aleksandar Šapić ex-SPAS: koordinator beogradSNSkih odbora.
Boško Ničić ex-PŽzK: koordinator odbora u Istočnoj SNSrbiji
Boško ex-Obradović...
Hajde u neku paru da će Glavni odbor SNS ubrzo izmeniti statut i uvesti još nekoliko funkcija potpredsednika. Neće da se baci - kad nisu ex-Slinu, neće ni ovog.

Na mestu voljno!
Nego, koju Vojsku? Redovan sastav, rezervni ili oba tri? Vojska, koju su lopovi i popovi bacili na kolena? Vojska kojoj njena vrhovna komanda (tj. Vlast) obara helikoptere, istrebljuje svoje podoficire na vežbama, zbog koje oficiri beže u šofere kamiona po inostranstvu? Nema ništa od toga. Ako su kradikalčići nešto izvukli kao nauk iz devedesetih, onda je to činjenica da je praktična ONO&DSZ teorija naoružanog naroda najopasnija upravo po vlast koja se krije iza nenaoružanog naroda.

Ostav, bre.
Dobri vojnik Švejk je ratnik i po za ovdašnje kočoperne narogušene patridiotske kamenjarke.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...