Tuesday 11 October 2011

11-10-11...


Dobro jutro, Negativci.

Tovariš Miki
mi je popio mozak da "više ne bude na naslovnoj strani" (...), pa sam morao da nađem neku supstituciju za EUMiki motive.
Nema samo Negotin Hirošimu:





E, 'bemti komunalizam&патриотизам.

Pitam se samo ko bi mogao da bude negotinska balerina? Velika scena Doma Nekulture je prepuna izvođača koji bi mogli da konkurišu za to mesto.
Labudovo jezero i gaćicekupaćice, velim ja.

30 comments:

Šubert Šobajić said...

Generalno smatram da je potrebna deratizacija svih političkih ličnosti starijih od 35 godina, kao i kompletna rekalibracija političkog sistema opštine Negotin.

Marvin said...

Što samo opštine, nije bolje ni šire.
Nego ovaj spot je genijalan.

Anonymous said...

Ne znma da li je istina, ali priča kruži da su Ldp i DS dogovorili da se odluka o prevozu povuce sa dnevnog reda kako bi zavrnuli ruku SPS I PUPS. Verujem da je tako jer sada DS pokujsava na svaki nacin da preokrene vodu na svoju stranu. U prilog tome je i to sto ovaj komentar ne objavljuju na blogu LDP. Nije valjda da zene ne mogu da se dogovore.

Anonymous said...

Anonimnoj u 20.22
Koja je druga žena?

Anonymous said...

Tri su vodilje, nema ih dve.Poverenik, pravnik i kordinator.

Anonymous said...

Ocekujemo da se uskoro kao dans gradom pojavi kombi koji ce najavljivati predstavu pomirenje Radmile Gerov i Sanje Cekovic. To ne bi trebali da propustimo!

Anonymous said...

DOGAĐAJ IZ ŽIVOTA.
Za danas u l6,00 časova imao sam zakazan termin kod mog doktora Jovice. U određeno vreme primio me i prepisao mi lekove kao dugogodišnjem hroničnom bolesniku (Parkins) i pregledao ranicu na stomaku i napisao uput za hirurga. Kako je bilo oko 16,3o zamolio sam ga da telefonom pita dežurnog hirurga da me primi i pregleda što je on vrlo ljubazno učinio. Kada sam otišao na odelenje hirurgije primio me je, naglašavam,, bez čekanja Dr.Dragan, pregledao i izvršio malu intervenciju, nakon čega mi je rekao da mu se javim u ponedeljak, a sestri izdao nalog šta da uradi na zaštiti rane. Kada je sestra završila, vrlo ljubazno se ponudila da mi pomogne da ustanemm, pošto sam ležao na stolu-krevetu za intervencije. Po završetku mi je rekla u koje vreme da dođem i to sa osmehom na licu.
Ovo sam doživeo u Negotinu u MC i jedino što mogu da kažem je:
HVALA DOBRI LJUDI

Miša

Anonymous said...

I sta je sad tu nenormalno/
To se valjda podrazumeva!

Radmilo Kračunović said...

Nenormalno je što smo zaboravili ono što je normalno i prepustili se kretenima.
Kako reče panker Sova ćaletu (Miki Manojlović) u filmu "Nešto između":
Twgni se bwe ćale, otišo si u pičku matewinu...
Pa?!
Vreme je.
Probudi se.

Anonymous said...

O čemu treba pisati?
Da li o kvalitetu usluga ili recimo o predlogu nove cene grejanja za novu grejnu sezonu?
A man te se ljudi. Krajnje je vreme da se kaže nešto lepo što doživljavamo, ako ni zbog čega drugog ono zbog primera da u nama postoji nešto što se zove LJUDSKO.
Miša

Anonymous said...

O Vlajku i Milanu treba pisati.
Mnogo se taloga i mulja nakupilo u ovoj nasoj barustini. Potrebno je proci mnogo godina da se voda izbistri,
Ko jos ima ljudskoga u sebi, vestice i zli carobnjaci seju useve mrznje medju nama.Postajemo biljke koje nemo cekaju ostricu srpa da se poseku, i to bez jauka i povika. Jedino se dusa puni suzama kao rezervoar nade da ce ipak doci On, izbavitelj!
Ali uzalud i njega su ubili, nada je pretvorena u ocajanje!
Ali Miso, tebi se licno obracam, kao sifri na ovom blogu koja ima kljuc radjanja nove nade, pisi o lepom ma koliko god to zvucalo bezveze. I to, sta se desava na pijaci, u supermarketu pa i bolnici, mozda ce to nekome pomoci, da makar na tren, svoje misli otrgne od ove seljacke bolumente, i njihovog stalnog povracanja gluposti i ruznoga!
Izvini vec mi je muka, moracu da udahnem malo vazduha.

Taj sam said...

Cvetkooooo bre,icepali vi prozor na stranke,a ti ne pises!

Radmilo Kračunović said...

Hm, pa možda je bolje i tako nego da ti se useli pauk u bravu ko žutima.
Prozori su razbijeni da se malo provetri pre zimskog sna. Zapeko se bre ram od masne farbe...

Anonymous said...

Da, zutima se uselio pauk u bravu, Rajki krse pendzeri, a Muruk slavi jubileji i prima mladi partizani u stranku! Kako je krenula ova nasa politika unazad, ce nam se vrne Sloba i Mira , pa ce zivimo ss jednu marku cel mesec i ce budemo srecni jer ni cela Evropa nista ne moze! Sta ce ni njini pozadinci,teka ne ide pa makar svoje dupe uz duvar od pecinu gurali, mi ce bidnemo SRBI !

Anonymous said...

Lale. Ovi Tvoji u Komunalmom preduzeći "izmislili" novu matematiku, kako bi obezbedili jednu bruto platu.
Prvo došli da intervenišu na vodovodnom priključku,(zgrada Trg Đ.Stanojevića 11/iv) da bi posle par dana ponovo intervenisali na istom mestu i dodali zamenu cevi i vodomera.
Naravno fakturisali samo stanarima i ako je priključak i za dva poslovna dela, koje koliko sam obavešten od radnika koji je vršio obračun,lakonski rekao:tako je kompjuter obračunao, a kada sam ga pitao zašto samo stanarima, slegao je ramenima i rekao:pitaj te Milošketa.
Kada se uzme da su oba naloga fakturisana samo stanarima ispada da mi stanari treba da platimo i za poslovni deo i TO DALEKO VIŠE nego što je fakturom iznosio račun za obe intervencije, koji zbir iznosi oko 36000,00 dinara.
Nema šta derite nas kada smo nepismeni ili nas šetajte ,kao što su mene šetali, a poniženje kada tražiš da vidiš šta treba da platim to "puj pik" ne važi.
Posebna je priča nalozi. To nek ispita onaj ko je nadležan ako za to ima vremena.
MIROSLAV kOŠUTIĆ, PENZIONER IZ NEGOTINA

p.S. ako ne objaviš, neću se ljutiti, ali barem upoznaj direktora.

Radmilo Kračunović said...

Poštovani Mišo,
dešavale su se i dosad greške pa su ispravljane, kao što se dešavalo i da su obračuni bili takvi kakvi su, ali ispravni.
Zaista ne znam trenutno o čemu se tu radi, osim što sam čuo da ste dolazili i da su Vas šetali kroz nekoliko kancelarija.
Moguće da je obračunski radnik uradio tačno ono što mu je iz vodovoda dostavljeno kroz naloge, što onda ide njima na dušu a vama po džepu.
Kako god bilo, proveriću i javiću Vam o čemu se radi. Obećavam.

Anonymous said...

Zivim u Borskoj i u opste nemam grejanje, juce cujem na opstinskom vecu donete nove cene grejanja preko 90 dinara. sta ova vlast misli, kako ce dobiti na izborima, moje komsije i moja porodica nema sanse da im daju glas. Ovi, mislim na rukovodstvo nemaju ni elementarno znanje kako grejanje funkcionise! Smesno!

Zenislav

Radmilo Kračunović said...

"Slučaj" TDjS 11-IV:

Jutros je uradjeno storniranje starih obračuna u celosti jer su zaista bili zaduženi samo stanari. Sačinjen je novi obračun koji je umanjen za 1/3 u odnosu na prethodni, razlika je prefakturisana na račun poslovnog prostora u okviru zgrade.
Stanari će danas dobiti nova zaduženja.
Preporučujem vam da što pre izaberete legalnu i funkcionalnu Skupštinu stanara jer ćete tako moći lako da dobijete na uvid (ili kopije) svih računa i radnih naloga koji Vas interesuju, plus što ćete tako znati i ko je lično odgovoran za sve što se u zgradi radi.
Bitno je da je problem rešen.

Očigledno da Mali Čovek nije uvek nemoćan, samo treba da digne glavu i kaže javno šta ga muči.
Pozdrav starom ribaru Miši.

Radmilo Kračunović said...

"Slučaj" Borska:
Koja je to zgrada koja uopšte nema grejanje?
Obratite se preko Skupštine stanara ili direktno u toplanu Borska, ili kod upravnika RJ Grejanje (kancelarija na Zelenoj pijaci) ili kod tehničkog direktora (ukoliko prve dve adrese ne "pale").
Cena je 90,07 din/m2.
Tražite da vam se poprave svi nedostaci, poštujte proceduru kako se to radi da ne biste davali prostor za izgovor onima kojima se obraćate. Važi za sve pa i za JKP. U predizbornoj grejnoj sezoni moraće da vam ispune sve želje. Ove zime će žutocrveni Deda Mraz debelo da se naradi, sve mi se čini...

Anonymous said...

Nema veze sa postom ali ima veze sa sadašnjim trenutkom u kome živimo.
Zašto trenutkom?
U sredu,za trenutak, sam pomislio da se Tito povampirio.
Krenem ja automobilom prema Zaječaru. I šta vidim: na svakom uglu policija, duž puta svuda obezbeđenje a put prema Zaječaru - sve udarne rupe zakrpljene (do skretanja za Sikole - znam,vidim, a dalje neznam), baš kao kada je Tito dolazio u Negotin.
Zaćuđen sam ali samo do dnevnika, kada saznajem da je predsednik
Rumunije boravio u opštini Negotin. Tada sam se zapitao: da li je moguće da se istorija ponavlja? I tada sam poželeo da nas predsednik Rumunije obilazi svake godine, ako ni zbog čega drugog, ono barem imaćemo JEDAN pristojan put u našoj opštini.
I sada se još uvek pitam da li za državu Srbiju - Negotin i Timočka krajina postoje samo kada neko treba da dođe, kao što je bi predsednik Rumunije, pa da se nešto učini, da ne kažem, da se seti da smo i mi deo države Srbije.
I ovde žive građani Srbije koji vape da ih ogreje Sunce države Srbije. Da mladima se obezbedi pravo na rad i da pristojno žive od svoga rada, a da pri tome to ne traže (posao) po rasejanju-van granica naše zemlje. A resurse imamo ali nemamo ulagače koji će nas pokrenuti i oživeti i ovaj deo Srbije, a ne da se SVA sredstva slivaju u Beograd.
Miša

Anonymous said...

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/287471/Markovic-Izbora-nece-biti-u-opstinama-gde-su-odrzani-vanredni

Radmilo Kračunović said...

Nema osnova da budu, osim ukoliko se nešto ne promeni u Zakonu o lokalnim izborima.
A o tom "ministru" ... budala bio, budala ost'o, sto posto.

Anonymous said...

Znaci ove nase "specijalce" ima jos dve i kusur godina da gledamo!

Radmilo Kračunović said...

Ma jok.
Smak sveta je 21. decembra 2012. godine ... za one koji još nisu ukapirali da su žuti i crveni u koaliciji.

Anonymous said...

Uopšte nije bitan 21.12 i to da li je neko ukapirao ko je sa kim u koaliociji. Bitno je da iza svake političke opcije stoje ljudi.
U životu svaki čovek se, često, nalazi u situaciji da se zapita da li je i koliko je u pravu?
Grci su to shvatili i zbili redove. A mi?
Mi bi da dobrovoljno se odreknemo dela srpske populacije na severu Kosova, radi bajagi ulaska u EZ, kao da nismo u Evropi.
Zato se nameće jednostavno pitanje: da li smo mi žitelji Timočke krajine sledeći na redu, jer ko se danas zalaže, pišući nekakve deklaracije za promene i da li nam pruža i malo prostora da sumnjamo, da se neće tako lagodno odreći i ovog dela Srbije.
Ako se ne izvrši korenita promena shvatanja politike, koja bi nas sve svila pod jedan zajednički barjak, a to je zemlja Srbija, bojim se da će budućnos naših pokolenja biti ružičasta i opterečena ponašanjem sadašnjih pokolenja.
Miša

Anonymous said...

He he, znaci jos godinu i kusur!

Anonymous said...

Daj sutra je vec "11-11-11", promeni ovaj post!
Tuzicemo te za cutanje administracije :)

Radmilo Kračunović said...

E trt, sad me zeznu. Nameravao sam da sutra iskoristim "šestokec" i napišem nešto.
Ali šta?

Anonymous said...

Piši nešto lepo.

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=48GZxq6RO-c

Evo link trailera filma 11.11.11, mozda se nekom i dopadne, pa ako zeli neka ga downloaduje!
PS. Mada je nama u Negotinu non-stop horor , sta ce nam i na filmu 8(



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...