Wednesday, 14 April 2010

Negotinski фNрмопNсцN

Ovaj post ide čisto onako, malo, radi kondicije dok se ne raziđe dim ...
Negotinski firmospisci - ili bolje, фNрмопNсцN.

Ђ
Ko će ovakvog "majstora" da uzme za ozbiljno? Isti tak'i, naravno.

ZABRANJENO PARKIRANJE BUŠIM GUME!
U stvari, nisam baš siguran da li je ovo upozorenje ili oglas o obavljanju određene delatnosti?! Kako god bilo, gastarbajterska kokoška, na čijoj kući preko puta Zelene pijace stoji ova poruka, prva parkira svoja kola na nepropisan način - nije ih uterala u garažu, već popreko, posred pešačke staze na trotoaru. Pešaci moraju da se kreću kolovozom u ulici Milentija Popovića. Šta bi bilo da su njoj izbušili gume, zato što je sama to napisala?

Feniksova bibarnica
Ne bre, nije siroma Čokoj kriv za ovo, nego baš taj čuveni negotinski фNрмопNсaц koji mu je to i napravio. I naplatio, podrazumeva se.
Mislim, živa riba ... jok, mrtva.

Otrovi
E, ovo je već za kolokvijum iz Filosofije na Poljoprivrednom fakultetu.

samo (MIRNO), nikako drugačije
Ako su na ovakav način napisali i svoje zahteve koje žele da im ispune, onda im je valjda jasno šta će se desiti i ko će na kraju da se smeje. I to vrlo Češirskim osmehom, zubatim, od uha do uha.

***
Ima toga još, na svakom mogućem i nemogućem mestu u Negotinu.
Dosta je i ovoliko.
Zaista, ovaj narod baš ima vlast kakvu zaslužuje.

2 comments:

Anonymous said...

Lale
Predlog za razmišljanje.
Šta misliš o ideji da na Tvom blogu bude stalno otvoren"prozor"
gde bi građani mogli da iznose svoje predloge?
Ovo mi pada na pamet jer vidim da Tvoji "verni" posetioci-komentatori bili su "naručeni" dok je trajala izborna kampanja!?
Sada ih nema nigde.
Ma da ovaj post "objašnjava" svim "nevernim Tomama" da si tu i da živiš i dalje u našoj sredini.
Ja tek toliko da ne misliš da sam Te zaboravio, a i ujedno odgovor na mnoge koji me pitaju: Šta je sa Laletom?!
Drugi predlog:Promeni način objavljivljanja komentara kao što to rade Juga i RainDol-ne znam kako se to pravilno naziva.
Miša

Lale said...

Da bi neko sa strane mogao da piše samostalne postove umesto komentara, mora da bude registrovan kao Google Blogger korisnik a takođe i kao koautor ovog bloga - da bi imao slobodan pristup samom blogu. RainDog i Juga imaju kao i ja kontrolu komenrata, samo što to Juga radi konstantno jer proverava blog preko mobilnog. Mislim, još nisam toliko daleko otišao...
hehehehe
Jedino što mogu je da ukinem kontrolu komentara, a onda počinju gadosti ponovo, u to ne sumnjam.
Mogu i da stavim sa strane prostor za četovanje (što bi rekli "ćaskanje") ali mi se to nikako ne sviđa, jer je ovo blog a ne forum ili četrum. Ovde su i postovi i komentari zapravo stav onoga ko ih napiše.
U igri je i pravljenje pravog web sajta Građanski Krug, na kome bi bili posebno i blog i forum, mada to košta nekoliko stotina evra a ja se ovim ipak ne bavim komercijalno.
Nego kao i sve budale, za slavu.
hehehehehe #2
A oni "verni"? Pa njih ne interesuje đubre po ulicama, nepropisno parkiranje, urušene zgrade u samom centru, opšta nepismenost na sve strane, neke sasvim obične svakodnevne priče velikih života malih ljudi. Njih probude samo jednom u četiri godine da bi ujedali, pljuvali i pili krv, po narudžbini.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...