Srpska
Nutricionistička
Stranka
Od narodne kuhinje se nikada u iSNStoriji živelo bolje nije nego danas, a najviše za dve - dve i po godine. Burazi pučanstva puni, džepovi burazera takođe, svi srećni em zadovoljni.
Ima se.
Može se.
Glasa se.
Može se.
Glasa se.
A danas, šta imamo na meniju? Kao i svaki drugi dan - striktno po tablicama:
a) glavno jelo, po ličnom izboru
- punjene lignje
- pijani som
- svastikin but
b) prilog, opciono:
- sitna boranija
- troprstohvat tucane dodik-mirođije
- troprstohvat tucane dodik-mirođije
- kriška crnog hleba za 3 rajhsdinara, još od juče taze
c) dezert, obavezan:
- promincle
- promincle
- šampite Pere Mitića, Davitelja
- banane iz Žitorađe, prelivene sirupom od šumskog Vulina
- banane iz Žitorađe, prelivene sirupom od šumskog Vulina
"Ja kad ovde jedem, prste poližem i dobro tanjir omažem, ništa bubašvabama, pacovima, hijenama, domicilnim ništarijama, budalama i nedostojnim ljudima ne ostavljam. Pa šteta bi velika bila tako nešto uraditi protiv Srbije i srpskog naroda."
- Aleksandar Prvi, tovljenik
Napomena konzumentima:
Ko od kuće donese zarđalu kašiku u sopstvenom vlasništvu, i istu koristi prilikom obroka kao jedini komad escajga, taj zlatnu viljušku, bronzani nož, srebrnu žicu i nagradnu vožnju pokretnim stepenicama dobija!
Šta reći, osim...
mr. Creosote, exploding man
No comments:
Post a Comment