Sunday 8 November 2020

Kamala Zmihajlović


Sjedinjene Američke Države dobile su predsednika demokratu - Džoa Bajdena.
I kao što je veliki Mahatma Gandi govorio: "Duh demokratije ne može se nametnuti spolja. On mora izrasti iz unutrašnjosti naroda."
Ali #SAD je dobila i potpredsednicu. Jer, pobeda je ženskog roda!
Važno je da u godinama koje posvećujemo borbi za rodnu ravnopravnost još jedna žena osvoji značajnu političku poziciju. Verujem da će Kamala Haris, kao prva potpredsednica u istoriji #SAD, vođena demokratskim principima, doprineti boljem položaju žena. Jer, to je #demokratija - ravnopravno društvo u kojem građanke i građani imaju jednake mogućnosti da ostvare ono što žele!
#zoranamihajlovic #uselection #presidentialelection
- Zorana Mihajlović, potpredsednica SNS (N1, 07.11.2020. - sa Instagrama)


On: totalna prsotina, što se eklatantno da videti na primeru sinoćne histerije u Batajnici.
Ona: ljukava ljisica-potpredsednica, koja (za razliku od svog predsednika) trenutno ne bije po narodu već je ovoga puta striktno energetski orijentisana - diversifikovano & što više bez SPS ruskih kadrova. Shodno onome što je AV potpisao na Trampovom kolenu.
A evo i naslovnih strana kradikalskih toaletoida za ponedeljak, 9. novembar. Udarna "vest" ispod naslova Informera i gornji desni korner Telegrafa uopšte nemaju veze jedno s drugim.


"Šalje čestitke umesto da radi. Zorana umislila da je postala predsednik." Ovako izgleda opomena neposlušnim članovima, upućena preko jednog od partijskih glasila. Naravno. 'Ajd u neku paru da ova iduće godine udara na Šizoja, gađa 2022. Andrićev venac - ako ne i pre. Ej bre - prva žena predsednik Srbije, prva plavuša pa još i prva mlađa od Kamale Heris.
Ka'mala, Ka'velika - Zmihajlovićka je to. Ne bi joj bilo prvi put, ali možda joj prvi put uspe.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...