Tuesday 21 August 2018

K-10



Do ovoga ne bi došlo da su duž cele kosine posadili afričku šljivu. Celo brdo bi i dalje stajalo uspravno em držeće - k'o Tominom rukom (u zemlju) nabijeno & Dragicinim čajem osveštano. A silan beton i armatura za ankerisanje su mogli da se pametnije iskoriste, npr. za novu BAS, GŽS i još stotinak garaža za glisere pod nekom od BGH2O kula.
Ali jokmore, to neće da sluša stručnu javnos' - pa to ti je.
Posle im je pop Sava kriv zbog ovakvih komentara: 


A evo i snimka direktnog prenosa ovog terorističkog akta uperenog protiv predsednika Aleksandra Vučića & celokupnog srpskog naroda sa svih meridijana. Jasno se vidi da se tu radi o višeslojnom koordinisanom delovanju opozicionog tvitera i anarhističke agenture ubačene iz Španije, zaogrnute plaštom i pod šlemovima građevinske firme iz Republike Srpske:


Za one retke nesrećnike, koji nisu gledali španske serije i naučili jezik te bratske nam zemlje, snimak počinje rečenicom "Neće, neće dobro je..." a završava se sa "...mamumuebem!" Naravno, sve uredno izgovoreno na španskom, al s dunđerski naglasak.
Srbistan, zemlja španskih sela, serija, koridora i potpornih zidova.

***
Koridor 10... čudo jedno.
Može i K-10.
Btw, u međunarodnom šifarniku bolesti MKB10 pod šifrom K-10 stoji sledeće:
  • K10: Druge bolesti vilica (morbi maxillae et mandibulae alii) Grupa bolesti 182: Ostale bolesti usne duplje, pljuvačnih žlezda i vilica (bez starosnih i rodovnih ograničenja)
Obratite pažnju na prvu sliku, na početku ovog teksta... da, onu levo.
Ala ga je nacrtao - k'o vilicom.
Pardon, виљушком.

Na salveti.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...