Tuesday 29 December 2020

Smrt u diskoteci


UDARNA VEST OD KOJE ĆE VAM SE OKAMENITI JETRA, SMRZNUTI VEĆ UGRAĐENI ČIPOVI U HEMOGLOBINU A TELESNA TEMPERATURA OPASTI NA PRETKORONARNI NIVO!!! SVETSKI MOĆNICI SU SA PODSMEHOM GLEDALI NA USPEHE SRBIJE U BORBI SA PANDEMIJOM; ALI ZANEMELI SU KADA SU VIDELI OVO...


Zavod za javno zdravlje "Rubin" iz Kruševca napravio je prvu pravu srpsku vakcinu od striktno domaćih komponenti koja ubija koronavirus ali i na licu mesta prži čipove Pita Gejca, plus neutrališe 5G zrake smrti!!! Vakcinu je odobrila jedino nadležna laboratorija iz Bajčetine i izdala atest za momentalnu primenu na domaćoj sili i nepravdi.
"Ovo je ogromna, ma ne, zašto da budem skroman i to otvoreno ne kažem - nenormalno epohalna pobeda Srbije i Srpskog Naroda" izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u vanrednom ekskluzivnom katoličkonovogodišnjem obraćanju javnosti istovremeno na svim nacifrekventnim televizijama.
"E, sad da vidim sve mrzitelje Mene, Srbije i Srpskog Naroda u celini, na čelu sa Đilasom (mislim, on je na čelu mrzitelja a ne naroda), šta će sada on i njemu slični reći svojim gazdama u ambasadama nekih velikih svetskih centara moći, kako će se sada izboriti sa istinom i objasniti svojim građanima da je Srbija na današnji dan pobedila i iz ove nameštene i veštački izazvane svetske krize izašla kao apsolutni pobednik, prva, pre svih ostalih koji su se svojski trudili da nas ometu u našem razvoju ka najuspešnijoj ekonomiji u regionu a i šire. I zato, ja im sa ovog mesta poručujem: ne, gospodo Sile, mi nećemo likovati niti se hvalisati naokolo kako smo najbolji i najuspešniji, da smo činjenično prvi uspeli da sami i bez plaćanja za ičiju besplatnu pomoć pobedimo ovu kugu XXI veka isto kao što smo već pobedili onu pošast Đilasa pre, sada i unapred na bilo kojim budućim izborima! Dobro, evo, pošteno priznajem da jesam pitao svog ličnog prijatelja predsednika Vladimira Vladimiroviča kako su to uspešno votkom vakcinisali onomad zaražene radijacijom u Černobilju, ali to su više bile prijateljske i nezvanične stručne konsultacije nego pomoć, i to treba da se zna, to treba odmah javno reći kako Đilas već koliko sutra, tj. 
za Srpsku novu godinu, ne bi tvrdio kako je baš on zaslužan za pobedu nad koronom. Ej bre, on, koji pije viski od 619 dolara (o, da - američkih!) i koji je već popio milion tih flaša od litar!" u jednom dahu kazao je On.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potom zaključuje: "Neka se sada ova vakcina primi u širokim narodnim masama, jer poznato je da Srbi vole da primaju samo domaće, a domaće je - to smo i na ovom primeru po milion i prvi put u istoriji pokazali - najbolje! Narode, uredi se pa na primanje! I čim primiš, mislim na Vakcinu, sve antipandemijske mere biće trenutno ukinute str.pov. komandom Kriznog vrhovnog štaba, i biće dozvoljena sva višeodpetorovska okupljanja, uključujući i antikorona žurke podivljale domaće koronaelite. Neka rade kladionice! Neka rade splavovi! Neka rade kafići i kafane! Neka rade noćni klubovi! Neka rade diskoteke! Neka bude svetlo!" i na kraju poručio: "Srećna ti nova 1993. godina, Narode. I tačka."


I bi mrak.
Priča se da je iskočila centralna sklopka za tzv. srpski gen. Ili klema. Ili faza.
Opet sabotaža...

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...