Wednesday 28 June 2017

Alo, ovde Palma iz Akvaparka Sreće


Prislušna služba Otadžbinske Vrhovne Komande kradikala je u toku današnjeg dana presrela telefonski razgovor sledeće sadržine:

- Ало, јел то прецедник републике?
- Da?
- Оћу се пријавим да постанем хомосексуалац, фала.


- Palmo, ne seri. I skini taj kačket, lažnu kosu i brkove kad me zoveš na službeni telefon. Pogledaj se samo na šta ličiš!
- Jao, prepozno si me odma! Pa kako bre, ako smem da pitam?
- Razgovarao si ćirilično sa mnom, a to samo ti umeš.
- Lele...
- Ne seri više, nego sutra da si se nacrtao u Skupštini. Mislio sam na to da se pojaviš a ne da se našminkaš, da ne bude posle kako te nisam upozorio, i ima da glasaš za AnAlisu, onako tvidldijski baš kao što tvoj pobratim Tvidldam Dačić glasa za sebe: ti desnom a on levom rukom. Ti stisni taster ZA a Maja će da upali na displeju sijalicu PROTIV. Ili to il' da glasate pod fantomkama, k'o ljudi. Će da vidimo posle za neku investiciju u infrastrukturu tvoje teretane. I ne davi me više tim glupim forama sa maskiranim telefoniranjem dok slušam kako Ana recituje epski ekspozicioni ciklus u 21-ercu koji sam joj lično autorizovao.
- Јавохл, мајнф...
- Mršbre.
- ... (ав) ...

dana: 28.06.2017. 13:34
obradu izvršili:
1. spec.agent Foks Gašić - "Lisac"
2. spec.agent Dejna Drašković - "Vuk"
kategorija: str.najpov.
službena beleška / napomena:
Ovaj transkript pocepati na pola i svaki spec.agent da pojede po jednu polutku nakon što koordinator svih službi pročita isti i memoriše ga tamo gde treba. Magnetofonsku traku izbrisati i u skupštinskom restoranu podmetnuti umesto Fidelinkinih integralnih špageta. Obustaviti svaku dalju obradu i zaključiti predmet "Vidovdan".

Ništa mi ovde nije jasno.
Odoh da poberem jagode sa palme na terasi, dok su još tamo.

appendix:
B92, 28.06.2017. 15:10
"Palma: Brnabićeva je dama, LGBT zloupotrebili inauguraciju"
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković rekao je da iz poznatih razloga ne može da glasa za mandatarku Anu Brnabić. On je dodao da poslanici njegove partije i on nemaju ništa lično protiv kandidatkinje za premijera. Istakao je i da je za njega Ana Brnabić dama i je to stav njega i "njegovih drugova iz Jedinstvene Srbije".

Deja vu, drugovi&drugarice.
Očekivano.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...