Saturday 9 September 2023

Here today, gone tomorrow


Parizer je postao vrhovni domet kradikalske politike dna - ogoljen, bez majoneza, kifle i flašice vode.


Jučerašnje mahnitanje pred televizijskim kamerama nacifrekventnih medija predstavlja konačni dokaz da je Vrhovni Besomuk otišao kvragu. I da više nema nazad. Višedecenijsko iskustvo ukazuje da samo lud glasa za ludog, da to više ne rade čak ni koristoljubivi i da u ovom brlogu od društva onih prvih ima daleko mnogo više nego bilo kojih drugih zajedno.
Što kažu Ramonesi: još danas smo ovde, sutra ko zna gde.
U stvari, zna se - nigde.
U parizeru.
I tačka.


Videćemo, u duhu gornje izreke, ko ima kraći rok trajanja: on ili mi. Mada, sve se više bojim da ovaj narod većinski ne želi da nadživi sopstveno ludilo niti ima nameru da onima koji još uvek nisu poludeli dopusti da se izvuku. Suicidalna sabornost na parizeru - e, toga zaista nikada nije bilo u istoriji.
Nekadašnje Šešeljevo nesrbima "klaćemo vas zarđalim kašikama", unapređeno je od juče u Vučićevo dasrbima "ješćete plastičnu porodičnu korpu iz DIS-a". Praznu, naravno.
Niste valjda toliko ludi da poverujete kako ćete stvarno dobiti taj njegov parizer? Malo morgen. Nakrkaće vas parizerom pa će onda da otvori fabriku hrane "Zeleno Sunce". Fora sa ćevapima mu je već prošla.

Veseli se danas srBski rode
Juče u ćevapima
Dogodine u parizeru

Srbokalipsa je u petak 8. septembra 2023. godine ušla u terminalnu fazu.
Nepovratno.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...