Tuesday 25 July 2023

Superjednoćelijska


Narod, sveden na "lazmišljanje" jednoćelijskog organizma, bavi se superćelijskim štanamrade-HAARP olujama, petšes..naes-ge ispiranjem već praznih mozgova, sirćetom i zvonima za razbijanje oblaka, gromobran-klepetušama i ostalim sokoćalima SNSPC-meteorologije, pinkformer astrolozima koji predviđaju da će od 2025. veštačka inteligencija uništiti ljudski rod (kao da ovde ta ista veštačka intelEgencija već trideset i kusur godina ne glasa konstantno za sopstvene upropastitelje, najveće u poslednja dva veka), kovid-depopulacijom, antisrBskim zaverama širom kugle ravnozemaljske, kartografskom kardiologijom, kostima i kožurajama mrtvih popova, guzicama TV-voditeljki koje dokazano nisu pod vinklu, šit-tvitovima, tramputin-braćom, mišljenjima svakojakih bizona & krlokonjova, unutrašnjim prepucavanjima udbaških kvaziopozicionih kvazistranaka, građevinskim poduhvatima na kojima bi Arhibotu i sam Keops pozavideo (posebno onima na vodi, bez peska), nedavanjima izdanog i prodatog... i još bezbroj drugih patridiotskih retardalija.
Narod, koji "zna" da ameri nikada nisu sleteli na Mesec.
Narod, koji "misli" da je originalni Sputnjik ruski propagandni kanal a ne prvi veštački satelit.
Narod, koji predugo živi pod navodnicima da bi to bilo normalno i imalo bilo kakvu budućnost osim nesreće.
Narod, ubeđen da je sva nauka samo puka izmišljotina (ili da je veronauka isto nauka), prvo baci oko svevideće na meteorološku prognozu pa kad vidi da (provereno) nema šanse za neku ozbiljniju nepogodu onda još jedared listom ispročita silne lagarije po portalima koji celog dana najavljuju istu, pa konačno na superćelijsku oluju (koje neće ni biti) pošalje tajno superoružje domaće izrade, koje u takvim situacijama uvek deluje. Klepetušu, zvono, oblak svete vodice ili anatemu - svejedno, jer provereno radi.


Sa druge strane, i to bez navodnika...
Narod, koji se okuplja u ćelijskom broju od dva i više, zna da je za rešenje problema koji danas ubija Srbiju dovoljno popuniti jednu ćeliju. Ta ćelija čak i ne mora da bude super, dovoljan je krevet i klonjara.
Za početak kraja ovog zla.

p.s.
Ona balon-ikona na gornjoj slici (levo) nije uslikana ni danas niti kod nas, već u Rusiji za Uskrs 2020. To ne znači da je nećete već koliko sutra videti i iznad Srbije, koju moskovski propagandni portali ionako nazivaju zemljom "još jednog od ruskojezičnih naroda"...
Sputnjik je saputnik, a ne sapatnik.
Onaj prepumpani balon (desno), koji samo što ne pukne, jeste uslikan ovde i sad.
Nijedna od fotografija nije fotošopirana.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...