Thursday 13 July 2023

Pas koji je lajao Vuline


Kucamo na vrata zaboravljenih asova:

U oktobru 2021. godine, tadašnji ministri unutrašnjih poslova Srbije & Mađarske (Aleksandar Vulin & Šandor Pinter) obišli su jedinicu mađarske pogranične policije na prelazi Horgoš-Reske. Tom prilikom je policijski pas, treniran da otkrije narkotike, bio miran sve dok mu na njuhomet nisu prišli Vulini. A onda - spektakl. Kerovođa je jedva uspeo da obuzda psa koji je u duhu najbolje pavlovljevske tradicije uradio ono za šta su ga obučili: da nanjuši to što treba da nanjuši. Pa da potom nanjušeno olaje.
Sve po pe-esu, kako je i red.


I bi tako.
I svi to videše.
I bilo & ostalo "na internet".
I udariše potom kleti ameri na Tetkino, kome je još od doba primordijalne supe sve vreme bilo apsolutno jasno da je to zapravo udar na Srbiju sa predsednikom Aleksandrom Vučićem na čelu. Neki pripadnici te škole "lazmišljanja" čak tvrde da pas uopšte nije lajao na Vuline zbog neke droge - a ne, jokmoremalomorgen! - već se oglasio pozdravom "AV! AV!" što u prevodu sa kerećeg jezika zapravo znači "Živeo predsednik Aleksandar Vučić! Živeo ministar Aleksandar Vulin!" ali ljudi, zbog slabijih slušnih koščica, kereće "ŽPAV! ŽMAV!" čuju samo kao "AV! AV!".
Doduše, možda je ker bio dresiran da umesto droge nanjuši ilegalne migrante pa je primetio da od svih dvonožaca koji su mu prišli, u jednoj glavi ima više njih pa je revnosno požurio da objavi svoje otkriće odlajavši po jedno "AV!" za svakog od Vulina koga je nanjušio?


Postoji i druga, suprotna škola mišljenja o ovom "slučaju" (da, ona špijunska i NATO-izdajnička opozicionarska), koja tvrdi da nema ničega čudnog u tome da Vulinovu gudru nanjuši mađarski K-9 policajac - u takvim prilikama naši policijski kerovi ćute i okreću glavu jer su "morali zbog posla".
Botuju i oni.

Ivan Petrovič Pavlov lajks it.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...