Thursday 11 August 2016

Ekspoze, odozdo


"Danas imamo zaista pred sobom jedno autorsko delo za koje, pre svega, ne treba reći da je literalni rad, jer neko ko je pisao autorsko delo i ko je na ovakav sistematični način uradio 250 strana, u skraćenoj verziji 67, može slobodno da kaže da ima osobine naučnog rada. Odštampajte ga."
- Aleksandra Tomić, izjava od 11. avgusta o.g. unutar dometa WiFi rutera skupštinske mehane

Ovo je sasvim pristojan predlog u prilog naučnom radu o subekvatorijalnim supozitorijama, u potpunosti usklađen sa neoliberalnim tehnologijama uništavanja šuma radi dobijanja drvne pulpe i napretka u industriji papira za štampače & geštetnere.

***
Shodno gorenavedenom, a u kontekstu visokonaučne raspre glede Vilerove dijalektike "odozgo ili odozdo" (očigledno je da napredna naučna radnica spada u onih 25% zastupnika stava odozdo), imam i ja jedan predlog za prilog. Kao što je Viler uz propratno pismo priložio i skice svog izuma, prilikom registracije patenta, tako i ja smatram da uz Vučićev naučni rad (koji treba nazvati "Najnapredniji perpetuum mobile srbistanskog kradikalizma u istoriji") obavezno treba predložiti i skice sledećih ekspozerskih izuma:

1. Sistem za presipanje šupljeg u prazno, iz mandata u mandat


2. Neodoljivi harizmatični magnetizam Špilfirera koji pokreće točkove napretka Partije & Države


3. Samonapajajuće Zastavino vozilo marke Fiat, koje obezbeđuje energetsku nezavisnost širokih narodnih masa


Ovaj naučni rad treba ne samo samo štampati, treba ga neizostavno patentirati. Nikad se ne zna šta sve može da padne na pamet Martinoviću, Siniši, Sliniši... ili - nedajbože pu!pu!pu! - onom Tomi baksuzu. Bitange plagijatorske nijedne, da bi bitange.

Aleksandra, preuzmi.
Moram podhitno da utvrdim teoriju&praksu odozgo pogleda na rolnu Sveta, naučni rad pritiska.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...