Saturday 25 March 2023

Piramide


Piramide - nekad i sad.


Potpuno isto, kao pre i posle pantljičarskih mitinga podrške.

Piramide su nekada građene kao grobnice, vladaru u slavu. Ove današnje piramide dižu po pomanama Srbiji - u slavu njenom grobaru.
Opšta je zabluda, koju je nažalost forsirao i deo struke par vekova unazad, da su drevni Egipćani piramide gradili (zlo)upotrebom hiljada robova. Savremena istraživanja pokazuju da piramide jesu gradile hiljade - plaćenih radnika, majstora i inženjera, koji su pored obroka imali uredan smeštaj i redovnu platu. Ali, tako je bilo nekad. Ne ponovilo se.
Danas, atomi kradikalskih pantljičara podrške, tzv. sendvičari, kao da ne shvataju da su u odnosu na svog Vođu u daleko gorem ropskom položaju nego što je to ikada iko bio u Starom Egiptu, i to ne samo tokom gradnje piramida.
Ma nema veze, jedino je važno da je faraonski i obavezno piramidalno.

***
Staroegipatske budale su višetonske kamene blokove vukle saonicama po pesku. A samo je trebalo Njega da pitaju za pomoć, jer svi znaju da je lično On izmislio točak, koji je po prvi put bio eksperimentalno ugrađen baš u jedan autobus pun sendvičara kako bi išli brže i tako mogli da stignu na više podrž-mitinga u jednom danu čime bi povećali sopstvenu produktivnost. A do tada su, naravno, poput starih Egipćana i oni vukli autobuse na saonicama po pustinji u koju su pretvorili Srbiju.
Eto, i to smo nam rešili.
I tačka na piramide.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...