Sunday 17 October 2021

Slikanje


Očekujem da visoki predstavnici EU, SAD, Evrazije, Kine i pokreta Presvrstanih odmah posle nedeljnog ručka - nema potrebe da čekaju zatvaranje glasačkih mesta - čestitaju Aleksandru Vučiću & Ivici Dačiću fantastičnu pobedu i izbor za predsednike opštine Negotin.
Obojici, ili ništa!


Nemoj da je neko slučajno zaboravio da slika glasački listić sa zaokruženim brojem ispred one dvojice iz gornje čestitke, ili zaboravio da tu fotku pokaže tamo gde je već zaokružen listić dobio. Da, baš tamo gde treba. Negotin ima da ima dvoglavog predsednika, dosta je više bilo ovih bezglavih i tako to. Jeste, na papiru su ovo vanredni lokalni izbori ali činjenično u Srbiji više ništa nije lokalno već totalno - izbori, vlast, politika, laganje, pljačka, anestezija.
Iako su svih ovih dana bili u žestokoj frci zbog izbora, što dokazuje i potpuno besmisleno lepljenje plakata u noći između petka i subote (ne samo po zidovima i banderama, već čak i po privatnim automobilima), jasno je svakome iole razumnom da će oni i dalje nastaviti sa ovim silovanjem Srbije. Jer, ovi izbori (baš kao i prethodni, takođe vanredni) nisu lokalni izbori već samo SNSPS pokazna laboratorijska vežba na laboratorijskim građanima Negotina sa ciljem što dubljeg uvlačenja Vođi i njegovim fantazijama o tome koliko ga narod voli. Naročito kad stanu pred glasačku kutiju.



Sa tom "pobedom" mogu samo da se slikaju, jer ona ničemu drugom i ne služi.
Naravno, iznenađenja su uvek moguća... ali ne sa kradikalima i ne u ovom životu.
I tačka.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...