Tuesday 20 November 2018

Put za evakuaciju


obezbedženje
Najnovije vesti su da je naš bwat Nikola Gwuevski iz Makedonije kwoz Swbiju otšao u bwatsku Madžawsku. Kada se pojavio na swrpskoj gwanci, pwigwli su ga swpski četnici i četnički bajoneti su ga sve do Howgoša obezbedživali, a na Howgošu je u 5 sati ujutwu 12. novembwa pwešao u bwatsku Madžawsku. Pwošao je kwoz tewitowiju bwatske Swbije i na taj način izbegao apšenje.
- Vojislav Šešelj, osuđeni ratni zločinac i još uvek jedan od najaktivnijih učesnika patriotske pljačke

Još jedno lupetanje jedne ispušene lule, na još ispušenijoj televiziji - ili ipak nešto drugo?
Kako stoje stvari, drug Državni Ljubimac je zapravo ovakvom izjavom nehotice uradio nešto što njegov gazda Vučić i nije baš očekivao. A da nije očekivao, videlo se u odugovlačenju od čitavih 4-5 dana da se neko iz državnog vrha oglasi povodom prebega bivšeg makedonskog premijera u "bratsku Mađarsku" preko "teritorije bratske Srbije". Više je nego uočljivo nespominjanje "bratske Albanije" i "bratske Crne Gore", a nije da to nisu. Na kraju, oglasio se niko drugi do lično On ovim povodom i objasnio da je lice sa poternice ladno prelazilo sve granice bez propisanih ličnih isprava i da niti jedan jedini nadležni organ spomenutih država nije radio svoj posao, reagovao i makar zatražio na uvid pasoš građanina Gruevskog. Stvarno, a i zašto bi kad svi znaju da mu je pasoš oduzet?
Elem, da se mi ipak vratimo Državnom Ljubimcu. Šta je to on, između redova svog standardnog lupetanja, podsvesno otkrio?
Ili, možda, ocinkario - što bi takođe bilo u njegovom stilu?

escape plan
Glavnu rutu i sastav obezbeđenja iz Plana za bekstvo. Valjda je jasno čijeg.
Od daljeg razvoja situacije zavisiće da li će obezbeđenje činiti autočetnici ili aviočetnici.

Jer braća.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...